Previous slide
Next slide

Zdravo, ja sam
Mile Stančić.

Slobodnog duha i bez postavljenih granica otkrivam svet i u svakom skrivenom kutku tražim novu inspiraciju. Fotograf za venčanja, wedding destination ili poziv iz regiona, Beograd, Sarajevo, Podgorica ili Zagreb, zajedno sa vama kreiram uspomene, sa vama sanjam i živim snove, jer sam TAMO GDE MISLI POSTAJU STVARNOST.

Foto Galerija

Venčanja

Kids

Commercial

Photo session

Paketi za venčanja

Foto paketi

Flex, Classic, Plus, Inspire i Premium paketi.

Video paketi

Classic & Inspire video

Kvalitetna oprema

Fotoaparat je ogledalo sa memorijom, ali on sam ne može da napravi dobru fotografiju isto kao što ni pisaća mašina ne može sama da napiše dobar roman. Iako sam uverenja da oprema nije presudna za postizanje savršenih umetničkih rezultata, moj izbor je u svakom slučaju profesionalna Canon fotooprema koja garantuje pouzdanost i kvalitet.

Rezervacija termina

Preko online forumulara za rezervaciju u najkraćem mogućem roku možete dobiti informaciju da li sam dostupan za željeni datum ili dobiti preporuku za drugog fotografa.

Online galerija

U svim paketima dostupna vam je i online galerija sa fotografijama koju možete deliti sa svojim prijateljima i porodicom.

Postprodukcija

Posle fotografisanja posao je tek na polovini i fotografije pre isporuke prolaze kroz postprodukciju i kolor korekciju.

Fotografije u punoj rezoluciji

Sve fotografije koje su prošle postprodukciju isporučuju se na USB fleš memoriji i omogućavaju kvalitetnu štampu na svim dimenzijama bilo kad i bilo gde.

Photobook

U ponudi imate veliki broj materijala i formata za photobook, uz štampu na najkvalitetnijem papiru, tako da vaši najbitniji momenti ostaju sačuvani zauvek.

Recenzije sa Google

Na Google nalogu Mile Stančić - Film & Photography nalaze se recenzije mladenaca, njihove ocene i komentari.

“Mile Stančić je jako profesionalan i nenadmašiv u svojoj branši! Detaljista, perfekcionista! Samo reči hvale! Ko želi kvalitet i detalje i sve što treba da sadrži jedan fotograf, Mile Stančić je prava osoba za to! Sve pohvale!!!”

Biljana & Marko

“Vrlo profesionalan i kreativan tim. Radili su nam fotografije i video tokom svadbe u Ljuboviji ove godine i stvarno smo prezadovoljni kako su uradili.

Preporuka ukoliko se traži kvalitet.”

Marina & Aleksandar

“Pre svega, divan čovek. Odradio je našu svadbu na relaciji Kruševac – Arilje bez greške. Kvalitet i kreacija slika i snimaka sa venčanja, bez preterivanja, holivudska! Sve preporuke!”

Irena & Marko

“Mile – profesionalac, perfekcionista, majstor fotografije. Fotografisanje svadbe je proteklo savršeno, svi detalji su zabeleženi i pretočeni u uspomene. Kvalitet slika je savršen. Naša preporuka za Mila.”

Milica & Marko

Kontaktirajte me

Ukoliko i vi sebe prepoznajete u mojim fotografijama, predstavite se i pošaljite mi poruku preko kontakt forme.